Acaba l’experiència de “Carrington”

L'equip de "Carrington", menys el tècnic de llums // ARNAU PLANCHART

L'equip de "Carrington", menys el tècnic de llums // ARNAU PLANCHART

Després de tres funcions i uns 400 espectadors, Teatre la Palangana tanca la petita gira de l’obra de creació “Carrington”, dirigida pel manlleuenc Joan Roura. La companyia de la Serra de Sanferm tenia previst fer algun bolo més, però per motius personals de les actrius i els actors no serà possible.

En qualsevol cas, el grup fa una valoració excel·lent de l’experiència i agraeix al director Joan Roura la seva implicació constant i destaca el vincle que s’ha creat més enllà de la funció. També es vol agrair als actors i tècnics que han treballat per primer cop amb la companyia i que s’hi han integrat i entregat també de manera constant.

“Carrington” s’ha representat dues vegades a l’Espai de Cinema i Teatre de Vic (ETC) i una altra a Sant Julià de Vilatorta. L’equip de “Carrington” celebrarà el final de l’experiència amb un bon sopar! Gràcies a tots!

Publicat dins de Notícies La Palangana | 95s comentaris

Teatre la Palangana porta l’obra “Carrington” a Sant Julià de Vilatorta després de l’èxit de l’estrena

Cartell de l'obra per Sant Julià de Vilatorta

Primera parada de la petita gira per Osona que preveu fer Teatre la Palangana amb l’obra de creació “Carrington”, dirigida per Joan Roura. Serà al teatre Saló Catalunya de Sant Julià de Vilatorta aquest diumenge 25 de gener a les 18:00h.

Durant el cap de setmana d’estrena més de 300 persones ja van veure “Carrington” a l’Espai de Cinema i Teatre (ETC) de Vic i, per això, la companyia de la Serra de Sanferm ha decidit fer alguns bolos per la comarca.

“Carringon” parla sobre les conseqüències -personals i col·lectives- que portaria una tempesta solar. Es tracta d’un fenomen meteorològic que provocaria una interrupció de totes les comunicacions i dels aparells electrònics. Fa uns mesos, l’investigador de la Universitat de Bristol, Ashley Dale, va advertir que tard o d’hora una tempesta solar “excepcionalment violenta” afectaria la Terra.

Des de la companyia es vol dirigir un agraïment a Vilatorta Teatre per les facilitats que han donat perquè l’obra es pogués representar al Saló Catalunya.

A continuació us adjuntem també el vídeo promocional creat per l’espectacle de Sant Julià elaborat per Roger Codina i Pol Isern:

Publicat dins de Notícies La Palangana | Envia un comentari

Més de 300 persones en els dos dies d’estrena de “Carrington” a l’ETC de Vic

L'equip de "Carrington" saludant // ISAAC PERAIRE

El cap de setmana d’estrena de la nova obra de Teatre la Palangana dirigida per Joan Roura, “Carrington”, s’ha saldat amb més de 300 espectadors a l’Espai de Cinema i Teatre (ETC) de Vic. La primera obra de creació amb direcció de la companyia ha estat ben rebuda per part del públic i la companyia ja està tancant nous bolos.

Els actors que formen l’equip de “Carrington” es mostren satisfets per l’estrena i també per tot el procés que han viscut amb el seu director, el manlleuenc Joan Roura.

En els propers dies, la companyia anunciarà les noves dates dels bolos que farà per la comarca d’Osona.

Publicat dins de Notícies La Palangana | Etiquetat com a , , , , , , , , , , , , , | Envia un comentari

El vídeo promocional de “Carrington” supera els 250 visionats en poc més de dos dies

La promoció audiovisual de “Carrington”, l’obra que estrena Teatre la Palangana aquest divendres i dissabte a l’ETC de Vic (21:30h) dirigida per Joan Roura, té molt bona resposta dels internautes. Després de dos dies i escaig que el vídeo es va compartir a través de les xarxes socials ja ha superat els 250 visionats i s’encamina cap els 300.

El vídeo promocional de “Carrington” el va elaborar un dels actors, Roger Codina. Es pot visionar al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=6Iya2R0G-Y4.

Publicat dins de Notícies La Palangana | 77s comentaris

La Palangana estrena divendres i dissabte “Carrington”, una obra de creació dirigida per Joan Roura

Els actors amb el director, Joan Roura (hi falten els tècnics Pol Isern i Arnau Planchart) // IGNASI ROVIRÓ

Teatre la Palangana posarà en escena aquest divendres “Carrington”, la primera obra de creació pròpia amb director. El manlleuenc Joan Roura encapçala el projecte del grup de la Serra de Sanferm que estrenarà divendres i dissabte a l’Espai de Teatre i Cinema de Vic (ETC) a les 21:30h.

Vuit persones formen part d’un muntatge que ha portat uns cinc mesos de treball continuat i que s’ha elaborat a partir d’improvisacions. El resultat és “Carrigton”, una obra que parla sobre les conseqüències -personals i col·lectives- que portaria una tempesta solar.

La tempesta solar, considerada una de les vint amenaces que poden desencadenar una catàstrofe nacional pels EUA, provocaria una interrupció de totes les comunicacions i dels aparells electrònics. Fa uns mesos, l’investigador de la Universitat de Bristol, Ashley Dale, va advertir que tard o d’hora una tempesta solar “excepcionalment violenta” afectaria la Terra.

“Carrington” també serà l’obra tècnicament més complexa que ha creat Teatre la Palangana, ja que hi hauran nombroses projeccions de vídeo que han requerit un esforç afegit.

Publicat dins de Notícies La Palangana | Etiquetat com a , , , , , , , , , , , , | 143s comentaris

Recta final per l’estrena de Carrington

Cartell de Carrington, dissenyat per Ignasi Roviró

Teatre la Palangana estrenarà d’aquí a pocs dies, el 9 i el 10 de gener a l’Espai de Cinema i Teatre de Vic (ETC), l’obra que porta per nom “Carrington” i que està dirigida per Joan Roura. En els pròxims dies, començarem la campanya de difusió i promoció de l’obra. Marqueu-vos les dates a l’agenda!

Les entrades anticipades ja estan a la venda a través de la pàgina web de l’ETC: http://www.etcteatre.cat/general/

Publicat dins de Notícies La Palangana | Envia un comentari

Teatre la Palangana portarà un espectacle renovat d’”Himnes a la Nit” a Sant Julià de Vilatorta sota la direcció de Lluís Badosa

Els quatre actors que reciten "Himnes a la Nit" // TEATRE LA PALANGANA

El grup amateur de La Palangana ha acceptat la proposta del director de Sant Julià de Vilatorta, Lluís Badosa, de recuperar l’espectacle de poesia escènica “Himnes a la Nit”, però amb una posada en escena renovada. Badosa ha proposat ajuntar el muntatge que havia estrenat el grup de la Serra de Sanferm al juliol amb dos artistes: el pianista osonenc Joan Rubinat i la ballarina Iris Carracedo. El resultat es podrà veure el dia de Nadal, el 25 de desembre, al Saló Catalunya de Sant Julià de Vilatorta.

”Himnes a la Nit” la van portar en escena fa uns mesos quatre actors de la companyia, Jordi Colom, Enric Gil, Abel Miró i Galdric Plana, amb la col·laboració de la mateixa Iris Carracedo, i l’assessorament d’Ona Fusté i Pep Paré.

Publicat dins de Notícies La Palangana | Etiquetat com a , , , , , , , , , , | 93s comentaris