Teatre la Palangana porta l’obra “Carrington” a Sant Julià de Vilatorta després de l’èxit de l’estrena

Cartell de l'obra per Sant Julià de Vilatorta

Primera parada de la petita gira per Osona que preveu fer Teatre la Palangana amb l’obra de creació “Carrington”, dirigida per Joan Roura. Serà al teatre Saló Catalunya de Sant Julià de Vilatorta aquest diumenge 25 de gener a les 18:00h.

Durant el cap de setmana d’estrena més de 300 persones ja van veure “Carrington” a l’Espai de Cinema i Teatre (ETC) de Vic i, per això, la companyia de la Serra de Sanferm ha decidit fer alguns bolos per la comarca.

“Carringon” parla sobre les conseqüències -personals i col·lectives- que portaria una tempesta solar. Es tracta d’un fenomen meteorològic que provocaria una interrupció de totes les comunicacions i dels aparells electrònics. Fa uns mesos, l’investigador de la Universitat de Bristol, Ashley Dale, va advertir que tard o d’hora una tempesta solar “excepcionalment violenta” afectaria la Terra.

Des de la companyia es vol dirigir un agraïment a Vilatorta Teatre per les facilitats que han donat perquè l’obra es pogués representar al Saló Catalunya.

A continuació us adjuntem també el vídeo promocional creat per l’espectacle de Sant Julià elaborat per Roger Codina i Pol Isern:

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies La Palangana. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari