Teatre la Palangana homenatja Ovidi Montllor

La companyia de la Serra de Sanferm estrena el recital Paraula d’Ovidi per homenatjar la figura del cantautor valencià. L’espectacle, que tindrà lloc al pati de Can Pau Raba l’1 de maig -dia del treballador- a 2/4 de 7 de la tarda, tindrà parts recitades i parts cantades.

El cartell del recital l'ha dissenyat Yeray Sánchez

A més de temes d’Ovidi, el recital també inclourà poemes d’autors que el cantant va musicar com Vicent Andrés Estellés, Joan Salvat-Papasseit o Josep Maria Carandell. Una desena d’actors de la Palangana posaran veu a un homenatge que durarà poc més de mitja hora.

L’entrada serà gratuïta, però es demana que els assistents portin algun producte alimentari que després la companyia donarà al Banc d’Aliments. L’acte tindrà un caràcter reivindicatiu i solidari.

La vetllada precedeix la celebració el cicle dels 10 anys de Teatre la Palangana, que començarà al juny i que inclou la comèdia Taxi, de Ray Cooney, el musical La botiga dels Horrors, d’Alan Menken i Howard Ashman, i el clàssic El Somni d’una Nit d’Estiu, de William Shakespeare.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies La Palangana i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari