Teatre la Palangana comença el cicle ‘Fem 10 Anys’ dissabte amb la comèdia ‘Taxi!’

El cartell de 'Taxi' ha estat dibuixat per Jordi Amorós, col·laborador de la revista satírica "Jueves"

Un taxista amb tendència a buscar un amor a cada port, interpretat per Enric Gil, intenta amagar que s’ha casat dues vegades. Les seves esposes (Anna Fuentes Solà i Anna Cordeiro Santanach) tenen indicis per descobrir-ho. Se’n sortirà o els inspectors de policia, encarnats per Pol Mas i Ferran Sayol, s’adonaran del seu tripijoc? El millor amic del taxista i el veí efeminat del pis de dalt, interpretats per Abel Miró i Galdric Plana, s’hi veuran involucrats. I un periodista (Laia Amorós o Andreu Minoves Rafanell, segons la funció) els farà la punyeta.

La companyia de la Serra de Sanferm (Vic) estrena dissabte a les 21:00h a l’Espai de Teatre i Cinema de Vic (ETC, antic Centre Comunitari) la comèdia d’embolics del nord-americà Ray Cooney Taxi!, que ha estat dirigida per Lluís Badosa. Amb aquesta representació La Palangana dóna el tret de sortida al cicle “Fem 10 Anys” que consta de tres obres i una exposició de fotos.

L’equip de Taxi! té intenció de portar l’obra de bolos el juliol i el setembre. Al juliol, coincidiran amb l’estrena i les tres funcions de La botiga dels horrors, la segona obra del cicle Fem 10 anys, que acabarà al setembre amb el Somni d’una nit d’estiu de Shakespeare.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies La Palangana i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari