Un centenar de persones assisteixen a l’estrena de ‘Taxi!’ en l’inici del cicle ‘Fem 10 Anys’

Teatre la Palangana va aconseguir dissabte una bona entrada en la presentació davant del públic de l’obra del nord-americà Ray Cooney, Taxi!, que va suposar també el tret de sortida a la celebració del cicle “Fem 10 Anys”. Fins a cent persones van assistir a l’Espai de Cinema i Teatre de Vic (ETC) i van riure amb la comèdia dirigida pel director de Sant Julià de Vilatorta, Lluís Badosa.

Ara l’equip de Taxi! té previst representar l’obra a diferents teatres de la comarca d’Osona. Al juliol, ja hi ha confirmada la funció a Manlleu el divendres 19 de juliol. I, si no hi ha canvis d’última hora, també es portarà a Sant Boi del Lluçanès el divendres 12 i a Sant Julià de Vilatorta el diumenge 21, també de juliol.

Paral·lelament, La Palangana continua amb el cicle “Fem 10 Anys”. La pròxima estrena serà el 12 de juliol a l’Institut del Teatre de Vic amb el primer musical que fa el grup, La Botiga dels Horrors.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies La Palangana i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari